Interieurontwerp

Naast het ontwerpen van onze eigen collectie zijn we ook gespecialiseerd in onze andere passie, interieurontwerp. Zo heeft Ellen jarenlange ervaring als interieurarchitect, onder andere op een architectenbureau.

Wij geloven dat de omgeving waarin we ons begeven grote invloed heeft op onze manier van leven. Het concept, de schoonheid en de detaillering zijn hierin essentiƫel. Maar ook de functionaliteit speelt hierbij een belangrijke rol. Routing en praktische aspecten bepalen mede de ruimtebeleving. Zo vinden wij het belangrijk dat een interieur, zich naadloos aansluit bij de gebruiker. Een huis waar u zich echt thuis voelt, als een warme deken. Of een werkruimte dat een verlengstuk is van uw visie en identiteit. Dat u en uw medewerkers extra motiveert en inspireert. En die de werksfeer en productiviteit ten goede komt.

Voor wie werken wij? Dat zijn zowel particulieren als bedrijven. Onze kracht is het maken van een totaalconcept, waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Dit kan op het gebied van een verbouwing, renovatie of interieur zijn. Maar ook voor een deelontwerp kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u denken aan kleur- en materiaalvoorstellen, verlichtingsvoorstel of een ontwerp van maatwerkmeubilair.

Voor elke wens, probleem of knelpunt hebben wij een passende oplossing.